Η Εταιρία μας ιδρύθηκε το 1999 από τον Αθανάσιο Νακάκη, Ηλεκτρονικό Μηχανικό. Η πολυετής εργασία του σε εταιρία βιομηχανικών εφαρμογών έθεσε τις βάσεις για την δημιουργία της εταιρίας Νακάκης Αθανάσιος. Η εταιρία ξεκίνησε με την παραγωγή εκκινητών και ειδικών τροφοδοτικών για συστήματα έναυσης φωτιστικών συστημάτων.

Οι αλλαγές στην διεθνή αγορά φωτισμού μας οδήγησαν στην στροφή προς τον τομέα των led. Η επισταμένη ενασχόληση με το αντικείμενο και η διαρκής ενημέρωση για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα του φωτισμού μάς έδωσαν τα εφόδια και την γνώση που είναι απαραίτητα για την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το βασικό αντικείμενο της εταιρίας Νακάκης Led είναι η εισαγωγή και εμπορεία προϊόντων led, τροφοδοτικών, controller και συναφών εξαρτημάτων. Τα τελευταία χρόνια έχουμε εξειδικευτεί στα προϊόντα φωτισμού με led strips (ταινίες led).

Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της εταιρείας SIGNCOMPLEX LTD. , μιας από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες παραγωγής ειδών led της Κίνας, και της WAKS Sp. z o.o. Πολωνίας, που εμπορεύεται τροφοδοτικά και dimming controls για led.

Ξεχωρίζουμε καθότι έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε όλες τις απαραίτητες τεχνικές πληροφορίες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες, έτσι ώστε οι πελάτες μας να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις εφαρμογές τους. Η εταιρία μας είναι μέλος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και συμβεβλημένη με το σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Φωτοκύκλωση Α.Ε.